Handyman-service

Referencer

Det kan vi!

Vores team af erfarne og dygtige malersvende, står klar til at løse din opgave med stor professionalisme. Vi prioriterer kvalitet og innovation, og derfor er vi hele tiden på forkant med trends og de bedste materialer.

Det er vigtigt for os at udføre opgaven, så den passer til dine ønsker og behov. For at vi kan afgive et seriøst tilbud, beser vi altid opgaven, inden vi giver det endelige tilbud.

Vi udfører en bred vifte af opgaver

  • Væg og loft
  • Facade
  • Gulv
  • Tapetopsætning
  • Almet malerarbejde
  • Udvendigt træværk

Totalenterpriser

Skal vi varetage din totalentreprise?

Vi har fokus på projekteringen og anvender vores knowhow fra tidligere entrepriser. Du får et kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, og garanti for at alle aftalte betingelser bliver overholdt. Vi formår at yde en kombination af stram byggestyring og en høj kvalitet, hvilket gør os til de bedste indenfor branchen.

Gulvafslibning

Vi udfører gulvafslibning af alle slags gulve i Storkøbenhavn og Nordsjælland. Vi kan for eksempel tilbyde gulvafslibning af klikgulve og laminatgulve, men vores gulvafslibning er typisk af trægulve.

Vi starter vores gulvafslibning med en grov gulvafslibning og derefter en fin. Derved bliver gamle behandlinger fjernet. Desuden bliver dybe ridser fjernet. Gulve, der er behandlet med skibslak eller fernis, kræver altid en dybdegående gulvafslibning.

RENGØRING OG VEDLIGEHOLD AF LINOLEUMSGULV

Linoleum er et naturmateriale, bestående af primært iltet linolie og harpiks, der ikke tåler rengøringsmidler med en pH-værdi over 9. Derfor kan mange almindelige rengøringsmidler ikke anvendes. Ved rengøring, behandling eller renovering af linoleum bruger Estate Service derfor altid skånsomme midler, særligt velegnet til materialet og omgivelserne.

Referencer