Om os

Vores formål er at gøre vedligeholdelsen af din ejendom lettere for dig, så du får mere tid til nyde livet; og at være din partner i gennemførelsen af dine planer og drømme!

Vi er vokset til en størrelse, hvor vi kan løse alle opgaver, men stadig kan være der for den enkelte kunde. Det er med andre ord både os selv, som opmåler og giver tilbud på arbejde til nye kunder og yder den højeste kundeservice over for eksisterende kunder. Det giver et helt specielt ansvar og ejerskabsfølelse over for vores arbejde, da det er os, der bliver kontaktet, både når der er ris og ros. Vi er meget bevidste om, at du smider gode penge efter arbejdet, så vi gør alt for at sikre, at du er glad og tilfreds.

Efterhånden har aktiviteterne nået et niveau hvor familien Estate Service ikke kunne tage flere kunder ind uden at det ville gå ud over kvaliteten. Dermed skulle det besluttes om firmaet skulle forblive hvor det var eller tage næste skridt med hensyn til ansættelser og partnerskab.

Mød teamet

 • null

  Andreas Sallai

  Direktør

 • null

  Andrea Hanko Petersen

  Webmaster

 • null

  George Hegedus

  Superviser

 • null

  Andrea Babos

  Webdesigner

Vores service

Som kunde hos Estate-Service i København kan du forvente et højt serviceniveau.

Der er loft for hvad en enkelt person kan nå i løbet af sin dag, uden at det går ud over kvaliteten og ligeså vigtigt familielivet. Et godt arbejdsliv inkluderer tid til familie og fritidsinteresser!

Our Vision

Vores koncept er enkelt: ”Vi leverer”. Flere firmaer i København gør, i forsøget på at skille sig ud, opmærksom på sig selv ved at tilbyde usædvanlige services, utroværdige kvalitetsløfter og andet. Vi vælger at gå den anden vej, fordi styrken ligger i at gøre tingene enkle.

Det er vores vigtigste opgave at give dig en stabil service med hurtig opfølgning på dine henvendelser.

Hvad siger de om os?